Speciale

Video

Projekti i mbështetur nga Banka Botërore dhe Qeveria Suedeze po ofron informacion mbi gjendjen e pyjeve në vend.

Image
Rezultate

Shqipëria po zbaton reforma makro-fiskale dhe strukturore për të rigjallëruar rritjen dhe krijuar vende pune.

Image
Perspektiva Ekonomike Globale

Vijon rritja ekonomike në Europë dhe Azinë Qendrore, me eksportuesit dhe importuesit e mallrave që po rimëkëmben.

Image
Api

Ekspertë

Maryam Salim

Përfaqësuesja e re e Bankës Botërore në Shqipëri

Drita Dade

Specialiste e Lartë e Menaxhimit të Burimeve Natyrore

Gazmend Daci

Specialist i Lartë për Energjinë

Shikoni të gjithë ekspertët Arrow

Qëndroni të lidhur

News & Events

Api
Api

Abonohu në newletter-in tonë Banka Botërore në Shqipëria

Abonohu në newletter-in tonë

Burime të tjera

Kontaktet e zyrës së vendit

Tiranë, Shqipëri
Rr."Ibrahim Rugova", Nr. 34
Tiranë, Shqipëri
Tel. (355 4) 2280 650/1
agjokutaj@worldbank.org